یکشنبه، مهر ۳۰، ۱۳۹۱
نوش جان کنید! / کتلت سیب زمینی
کتلت سیب زمینی
آشپزی رنگین
مواد لازم :
ـ گوشت چرخ کرده بدون چربي ۲۵۰ گرم
ـ سیب زمینی متوسط ۳ عدد
ـ تخم مرغ ۱ عدد
ـ پياز رنده شده ۱ عدد
ـ نمک و زردچوبه و فلفل به میزان لازم
ـ شنبليله يا آويشن خشك ۱ قاشق غذا خوري
ـ روغن مايع مخصوص سرخ کردن به ميزان لازم
طرز تهيه :
سيب زميني ها را رنده كنيد و بقيه مواد را اضافه كنيد و خوب با هم مخلوط كنيد . اين كتلت را بدون سبزي هم ميتوان درست كرد و چنانچه اندازه گوشت و سيب زميني از مقدار داده شده نسبت به يكديگر كم يا زياد شود هيچ تاثيري بر روي كتلت نگذاشته و در هنگام سرخ کردن وا نميرود .اگر سيب زميني را درشت رنده كنيد كتلت شبيه تصوير سوم ميشود ودر صورتي كه ريز رنده كنيد شبيه تصوير ۱ و ۲ و ۳ ميشود. فقط نكته اي كه در هنگام سرخ كردن بايستي رعايت شود اين است كه حرارت را كم كنيد تا كاملا گوشت پ
خ
ته شود و خام نماند . معمولاً اين غذا با وجودي كه سرخ كردني است ولي نسبت به كتلتي كه با سيب زميني پخته درست ميشود مقدار كمتري روغن به خود ميكشد وقتي كتلت ها را از ماهيتابه خارج ميكنيد روي كاغذ خشك كن قرار داده تا روغن اضافي گرفته شود سپس كتلت ها را در ديس چيده و تزئين كنيد
منبع:
http://ashpazierangin.net/post-338.aspx
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
پیام جدیدتر
پیام قدیمی تر
صفحهٔ اصلی
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر