یکشنبه، مهر ۳۰، ۱۳۹۱

نوش جان کنید! / کتلت سیب زمینی

سيب زميني ها را رنده كنيد و  بقيه مواد را اضافه كنيد و خوب با هم مخلوط كنيد . اين كتلت را بدون سبزي هم ميتوان درست كرد و چنانچه اندازه گوشت و سيب زميني از مقدار داده شده نسبت به يكديگر كم يا زياد شود هيچ تاثيري بر روي كتلت نگذاشته و در هنگام سرخ کردن وا نميرود .اگر سيب زميني را درشت رنده كنيد كتلت شبيه تصوير سوم ميشود ودر صورتي كه ريز رنده كنيد شبيه تصوير ۱ و ۲ و ۳ ميشود. فقط نكته اي كه در هنگام سرخ كردن بايستي رعايت شود اين است كه حرارت را كم كنيد تا كاملا گوشت پخته شود و خام نماند . معمولاً اين غذا با وجودي كه سرخ كردني است ولي نسبت به كتلتي كه با سيب زميني پخته درست ميشود مقدار كمتري روغن به خود ميكشد وقتي كتلت ها را از ماهيتابه خارج ميكنيد روي كاغذ خشك كن قرار داده تا روغن اضافي گرفته شود سپس كتلت ها را در ديس چيده و تزئين كنيد


 كتلت سيب زميني (آشپزي رنگين )
كتلت سيب زميني (آشپزي رنگين )
كتلت (آشپزي رنگين )
  
كتلت (آشپزي رنگين )
منبع: http://ashpazierangin.net/post-338.aspx
 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر